Allergy Awareness: A Case Study - Kelly's Story

I den livliga och kreativa världen av nagelkonstnär står skönhet ofta i centrum, men idag tar vi en medkännande titt på ett ämne som kan komma nära hemmet för många nageltekniker där ute: nagelallergier.

Dessa oväntade och ibland smärtsamma reaktioner kan påverka både tekniker och kunder. För att verkligen förstå effekten kommer vi att dela en uppriktig fallstudie från en Kelly , en HONA nageltekniker, som personligen upplevde utvecklingen av en allergi. Det är en påminnelse om att hälsan aldrig ska hamna i baksätet, och att förståelse för symtom och förebyggande åtgärder är avgörande för alla i vårt livfulla samhälle.

Låt oss utforska detta viktiga ämne tillsammans med empati och medvetenhet, så att vi alla kan fortsätta att frodas i vår passion för nagelkonst.

Kan du berätta om första gången du upplevde allergisymptom?

Mina allergisymtom började med dålig hud på halsen och käklinjen (på grund av var den var insåg jag inte att det faktiskt var allergi) men inom ett år fick jag andra symtom som att huden spricker på tummen och fingret.

Kellys allergihistoria

Hur har din allergi påverkat ditt sätt att arbeta och de produkter du använder?

Det har enormt påverkat vad jag kan och inte kan använda säkert. Jag trodde ärligt talat att jag inte skulle kunna jobba i den här branschen igen. Plåstertestning räddade min karriär eftersom det identifierade exakta allergier och gjorde det möjligt för mig att arbeta med märken som HONA som är allergivänliga.

Vilka råd skulle du ge till nageltekniker för att skydda sig från att utveckla en allergi?

Använd alltid handskar! Om du inte gillar att bära handskar 9 gånger av 10, har du fel storlek. Se till att du bär rätt tjocklek på handskar för kemikalier som aceton och bär alltid en mask och ha en dammsugare !

Hur har HONA hjälpt din nageltekniska resa?

Att använda HONA har gjort det möjligt för mig att fortsätta driva mitt företag på ett säkert sätt och se till att mina kunder får ett säkert alternativ för nagelvård.

Läs mer om Allergimedvetenhet för nageltekniker .