Vi erbjuder gratis förstklassig leverans för alla beställningar som skickas till Storbritannien (exklusive Scottish Highlands, Northern Ireland etc...) Alla beställningar som görs före 15.00 måndag till fredag ​​kommer att behandlas samma dag och levereras via Royal Mail. Observera att budfirmor arbetar från måndag till fredag ​​(exklusive helgdagar).

För frågor om leveranstider och orderstatus vänligen maila info@homeofnailart.co.uk.

UK Zone 1 - Beräknad leveranstid - 1-3 arbetsdagar

  • Storbritanniens fastland
  • Wales
  • Delar av Skottland (exklusive högländerna och öarna)

Internationell frakt

HONA skickar över hela världen och erbjuder två olika fraktalternativ vid kassan. en standardtjänst och en spårbar tjänst. Vi rekommenderar alltid att du väljer den spårbara tjänsten. Observera att HONA inte ansvarar för eventuella importtullar eller skatter.

Europeiska länder - Beräknad leveranstid 7-10 arbetsdagar

Resten av världen - Beräknad leveranstid 10-14 arbetsdagar

Internationella tullar, tullar och skatter

Alla varor skickas "DAP" - Levereras på plats - som standard. Detta innebär att HONA kommer att ombesörja frakt till angiven leveransadress, men att köparen förblir ansvarig för alla kostnader relaterade till importklarering.

Din beställning kan vara föremål för importtullar och skatter (inklusive moms), som uppstår när en försändelse når ditt destinationsland.

HONA ansvarar inte för några tullrestriktioner, tariffer eller andra bestämmelser som kan gälla hos tullen i något land. Eventuella tullar eller skatter som kan tillkomma är ditt ansvar. Om du har några frågor uppmuntrar vi dig att prata med ditt tullkontor, även om vi skickar alla produkter du beställer till den adress du anger.

Det är kundens ansvar att kontrollera med ditt lands tullkontor för att verifiera att dina produkter kan tullklareras.

Om paketet av någon anledning beslagtas av tulltjänstemän, kommer HONA inte att ge dig en återbetalning om inte alla produkter returneras till oss i originalskick. Den överväldigande majoriteten av beställningarna går igenom tullen utan problem och de flesta beställningar som stoppas returneras automatiskt till oss. Du kan vara ansvarig för eventuella returfraktkostnader, i enlighet med dina lokala bestämmelser.

Genom att beställa från HONA Ltd anger du att du godkänner ovanstående ansvarsfriskrivning.

Om du debiteras en extra avgift kommer transportören att förvänta sig betalning vid leveranstillfället. Om du vägrar försändelsen på grund av dessa avgifter, eller om en beställning avvisas av tullen på grund av artikelrestriktioner, eller om beställningen returneras på grund av att den lokala posten inte kan hitta din adress, kan vi återbetala dig för kostnaden för produkterna (vilket inte inkluderar några frakt- eller returfraktavgifter) när paketet har returnerats och behandlats av vårt lager. Observera att paket som returneras av tullen ibland kan ta mycket lång tid att returnera.

OUR MISSION

The HONA mission is to educate, inspire and improve the talents of the modern day nail technician as well as empower the nail community through uncompromising integrity, transparency and service.