Handledning för fransk spik

Franska handledning steg för steg

Handledning för fransk spik

Välkommen tillbaka till ännu en HONA nagelkonst-tutorial. Idag går vi igenom den franska manikyren, en salongsfavorit som är notoriskt svår att bemästra. Allt du behöver för den här looken är vit detaljfärg , en striperborste , Pink Cloud gellack , topplack och baslack .

Det finns ett par metoder när det kommer till att bemästra en fransk tipsmanikyr, ta en titt på våra två rekommenderade tekniker nedan och upptäck vilken som passar dig, metod två är särskilt användbar för mindre, mer fyrkantiga naglar.

METOD ETT

Så för det första steget måste du måla på ett lager av HONA Complete Basecoat och Pink Cloud gellack. Därefter måste du gå in med vit detaljfärg, som markerar båda sidorna av sidoväggarna. Lägg sedan ett streck tvärs över den fria kanten. Detta kommer att bestämma höjden på den franska manikyren.

Sedan måste du måla två raka diagonala linjer hela vägen från prickarna ner till den fria kanten. När du har gjort detta kommer du att ha en upp och nedvänd 'A'-form. Det här kommer att bli din struktur, redo för grenen.
Därefter måste du sätta ett litet märke i mitten av nageln och detta kommer att hjälpa dig att bestämma var du ska avsluta kurvlinjen. Dra in borsten i produkten som redan finns där för att skapa den perfekta "C"-kurvan. Du har nu valet att fortsätta att fylla i manikyren med din striperborste, eller för att spara tid kan du använda en fyrkantig heltäckande gelborste och snabbt fylla i resten av din franska manikyr.

Sedan om du behöver kan du gå in igen med en striperborste eller linerborste och städa upp "C"-kurvan också. Där har du det, det är metod ett.

METOD TVÅ

Går du vidare till nästa metod kommer du att göra mer eller mindre exakt samma sak men den här gången på en fyrkantig nagel som en mikro fransk manikyr istället. Så du kommer att börja på samma sätt, göra en linje längst ner och två raka diagonala linjer som går från prickarna ner till den fria kanten.

Okej, så du har vår grundstruktur redo för den mikrofranska spetsen och nu kan du gå in med din striperborste och fylla i de små luckorna.

När du har fyllt i dessa luckor kan du gå rakt in med "C"-kurvan. Du kan fortfarande markera mittpunkten om du känner dig mer bekväm med det, eller så kan du göra det med ögat.

Och där har du det, två franska tipsmanikyrmetoder!

PS Det är viktigt att notera att ju mer diagonala och närmare varandra de linjerna är som du gjorde från början, desto smalare och pekare kommer "C"-kurvan att vara, medan om dina diagonaler är längre ifrån varandra och inte är lika vinklade, är du kommer att få en mycket bredare "C" kurva, vilket är riktigt bra för en mikro fransk manikyr.