September 2023 Nagelfärgstrender och idéer

Är du på humör att byta upp naglarna? Vi är också. Även om sommaren kan handla om livfulla och roliga nyanser (tänk bara Wild Side , Club Tropicana och Juicy Gels ) så fort löven börjar förändras och det är kyla i luften blir våra vanliga orange nyanser mörkare, våra röda blir humörigare och våra vardagsneutrala personer blir desto mer jordnära. Men, låt inte det lura dig - det betyder inte att höstens nageltrender är tråkiga.

Tillsammans med höstens alla klassiker finns det i år massor av nya nageltrender att bli exalterad över. Oavsett om du vill ha en tidlös look som kommer att bära dig genom de kyligare månaderna med diskret mångsidighet, eller om du föredrar en nagellook som kommer att vara lite mer aktuell, innehåller detta inlägg alla de bästa nageltrenderna i september som får dig att känna dig höstig på nolltid. Läs vidare!

Trend 1: Latte Nails

Latte Nail Art Trend

Vi presenterar Latte Nails! Om du är på humör att injicera din vardagsmani med samma energi som din dagliga kopp kaffe - då kommer du att vilja ge den här looken ett försök i september. Precis som den kaffeinfluerade makeuplooken handlar Latte Nails om mjölkiga, varma och bronsfärgade toner. De har varit en stöttepelare på nagellooken under hösten i flera år, men njuter för närvarande av en återuppgång i popularitet tack vare sociala medier.

Vill du testa Latte Nails? Vi har dig täckt. Börja med en nakenbas som vår Latte (Foto 1) innan du går vidare till de kaffefärgade detaljerna. Sevillas rika varma nyanser kommer att skapa en sofistikerad och mysig känsla, medan Mahognys djupa kakaotoner kommer att efterlikna en espresso perfekt (Foto 2). Kombinera dessa nyanser med subtil Mink för en mjölkaktig infusion som kommer att se lika inbjudande ut som din favoritkopp krämigt kaffe.

Trend 2: Vinnaglar

Wine Nails Trend

Nagellooker inspirerade av rött vin har funnits ett tag, och de kommer att göra comeback först i september. Förutom att vara rika och syltiga, är rödvinsinspirerade naglar också helt sofistikerade. Så om du vill göra ett subtilt men djärvt uttalande i september - Wine Nail-trenden har ditt namn skrivet över det hela .

Förutom att vara helt i nuläget är vinnaglar också helt tidlösa. Ta en neutral nyans som PureBuild™ Barely There och använd den som bas. När du har gjort det, välj en säsongens detaljfärg - Vino (Foto 1) är perfekt för denna trend att skapa mörka röda mönster inspirerade av den ständigt populära drinken. Alternativt kan du nå nyanser som Affirmation (Foto 2) för en heltäckande, elegant finish.

Trend 3: Tortie Nails

Tortie Nail Trend En stilren klassiker, om du trodde att världen var färdig med " Tortie mani "...tänk om! Precis som förra året och året innan (och året innan det också) har Tortie Nails varit en av höstens favoriter - och av goda skäl också.

Här på HONA är vi stora fans av sköldpaddsnaglar. Så mycket så har vi vår egen Tortie Detail Paint (Foto 1 ) som gör att du kan skapa en uppsättning heltäckande sköldpaddsnaglar med bara några svep med penseln. Bekvämt eller hur? Tillsammans med det har vi också en mängd olika nagelfolier som gör det enkelt att skapa sköldpaddsnaglar, inklusive original Tortie (Foto 2) , Dessert Camo , Yellow Tortie och Blonde Tortie .

Men om du känner för att göra dem på fri hand, uppnås sköldpaddsnaglar genom att ta en naken basfärg (vår PureBuild™ Bliss och PureBuild™ Angel är idealiska val) och sedan applicera ett iögonfallande sköldpaddsmönster över toppen. Om du vill hoppa på trenden i september och behöver hjälp med att välja rätt nyanser, kommer alternativ som Mahogny , Sevilla och Mink att vara den perfekta sköldpaddstrion för dina naglar. Ännu bättre, den här looken är super bärbar och kan tas från skrivbordet till dansgolvet.

Trend 4: Moody Tones

Färgkombinationer På humör att bli lynnig , någon? När vädret blir lite kallare och vi kommer på att vi sträcker oss efter våra mysiga hoppare, kan du förvänta dig att saker och ting blir lite mer stämningsfulla. Åtminstone vad gäller manikyr! I september kan du förvänta dig att djupa, rika och grubblande nagelnyanser kommer att inta scenen.

Mörkare toner verkar alltid komma in i säsong runt hösttid, och det är precis vad lynniga naglar handlar om . Rödande rosa och solnedgångsapelsiner kan styra sommaren, men vi tror att det är säkert att säga att djupare nyanser tar förstaplatsen till hösten. Med det sagt, vi förväntar oss att nyanser som Magenta , After Dark och Forest ska finnas i allas gelkollektion den här säsongen.

Även om du kan använda dessa detaljfärger för att skapa en heltäckande look, rekommenderar vi att du kombinerar med en bas först om du vill lägga till mönster till din manikyr. För att få alla dina lynniga virvlar, fina linjer och intrikata detaljer att poppa upp, kommer kontrasterande basnyanser som PureBuild™ Cashew eller PureBuild™ Dunes att hjälpa dig att uppnå bästa resultat och är bra alternativ att överväga för denna trend.

Trend 5: Färgade mikrofranska naglar

Micro French Nail Trend Vem älskar inte franska naglar ? Även om vi alla kan vara överens om att klassiska franska naglar är bra för att klä upp eller ner (och perfekta för att sömlöst gå över från sommarmånaderna till de kallare), kommer färgade mikrofranska naglar att vara på modet i september .

Efter bara en rullning på Instagram kan du tro att en fransk manikyr består av den klassiska vita spetsen – men låt dig inte luras. Det finns många olika sätt att lyfta den traditionella stilen, och färgade mikrofranska naglar är ett av de enklaste sätten att göra det.

Så, vad är färgade mikro-franska naglar, exakt? Tja, istället för den klassiska tjocka spetsen har denna manikyr en delikat linje längs nagelkanten i en mängd olika färger. Resultatet? Ett diskret utseende som är subtilt, perfekt för vardagsbruk och ack så chic.

För att återskapa denna look för dig själv i höst, börja med din valda bas för att skapa den perfekta neutrala grunden för vardagsbruk. Är du osäker på vilket baslack du ska använda? Inga problem. PureBuild™ nyanser som Bubble och Milkshake är den idealiska basen för fransk manikyr. Vad gäller den roliga delen? Ta nyanser som Navy , Sugar Plum eller Green Velvet på spetsarna för att försegla dina mikrofranska naglar med en positivt höstlig känsla.

Gå med i HONA-communityt och få reda på andra trender från andra HONA-nageltekniker. HONA-gemenskapen