Nail Tech Spotlight: Damon Evans

Vi presenterar månadens Nail Tech Spotlight, Damon Evans! ( @bydamonevans )

Med en kuslig förmåga att förvandla naglar till dukar av ren konst, har Damon snabbt blivit en av vårt communitys favorittekniker. Dyk in när vi reder ut några av Damons framstående skapelser!

Fantastiska Ombre-tips


Denna ombre-look inspirerades av en annan HONA-nageltekniker, Daisy May Flores ( @nailsbydaisymay ), och uppnåddes med:

Både Damon och Daisy använde HONA Ombre Nail Art Brush för att uppnå sin ombre-effekt. Observera att vi inte rekommenderar att du använder gellack med airbrush. Läs mer om riskerna med att använda en Airbrush-maskin med gellack och aceton.

Rosa iriserande fransk manikyr


Damon är välkänd för sitt oklanderliga linjearbete och skarpa finish, varför vi bad honom att skapa vår senaste handledning om hans signaturrosa iriserande franska manikyr. För att göra handledningen extra speciell skickade vi till Damon en nyans från vår (då) outgivna kollektion, The Sleepover Club .

För att prova utseendet själv behöver du:

Glöm inte att kolla in Damons steg-för-steg Pink Iridescent Nail Art Tutorial för alla hans tips och tricks för att uppnå den perfekta franska manikyren.

Drömmande rosa moln


Vi älskar uppmärksamheten på detaljer i denna drömska rosa molndesign, den speciella touchen av guldflingorna lyfter verkligen utseendet. Nail Art Flakes är det perfekta sättet att lägga till en unik, iögonfallande touch till varje look. Vi väljer speciellt alla våra flingor för att säkerställa att de är giftfria, färgbeständiga, bleknar och inte blöder för bekymmersfri användning.

För att prova den här looken själv behöver du:

Glam Gold Glitter

Oavsett om din kund är ute efter födelsedagsnaglar eller skaffar ett nytt set för julen, är detta underbara guldset perfekt för alla fester. Här har Damon använt ingen mindre än, VIP - en av våra mest glamorösa reflekterande detaljfärger från Masquerade-kollektionen .

För att få utseendet själv behöver du:

Vill du bli med i vår nästa månatliga Nail Tech Spotlight?

Gå med i vår blomstrande community och dela dina unika mönster med HONA Squad! Du kommer inte bara att få chansen att inspirera och bli inspirerad, utan du kanske också blir utvald till vår nästa Nail Tech Spotlight.

Gå med i HONA-gemenskapen