PureBuild Infill

Hej, Nagelkonstälskare! Välkommen tillbaka till ännu en handledning för nagelkonst. Idag fördjupar vi oss i allt om fyllningar. Med rätt kunskap och verktyg kan du uppnå resultat av salongskvalitet direkt från ditt hem. Så, utan vidare, låt oss dyka direkt in!

Vikten av förberedelser

Det första steget i fyllningsprocessen är att förbereda dina naglar. Den här gången kommer vi att använda en E-fil, även om manuella förberedande verktyg fungerar utmärkt också. Du kan hitta en omfattande handledning om manuella förberedande verktyg på vår webbplats.

Börja med att ta bort eventuell gellack och mycket av huvuddelen av builder. Använd en pipbit för detta ändamål, fokusera på att ta bort det mesta av spetsen. Anledningen till detta är att när nageln växer så förskjuts spetsen längre ner, vilket orsakar obalans i dina naglar. Genom att ta bort en del av spetsen och behålla det mesta av buildern kan du återställa balansen.

Balansera nageln

Vi har nämnt nagelbalans i våra tidigare videor. Här är en snabb sammanfattning: en idealisk nagelstruktur bör vara tunnast vid nagelbandet, tjockast vid spetsen och tunn igen vid den fria kanten. När nageln växer störs denna balans, vilket leder till potentiella brott och obehag för bäraren. Avbultning av spetsen gör det möjligt för oss att återbalansera nageln, vilket säkerställer optimal struktur och komfort. Även om denna process kan göras manuellt, gör en E-fil processen snabbare och enklare. Det är viktigt att komma ihåg att användningen av en E-fil kräver träning och övning för att undvika skador på dina naglar.

Nagelbandsvård

Därefter är det dags att ta itu med nagelbanden. Det här steget förbereder nageln för infill och säkerställer att nagelbandsverktyget kan sitta jämnt med nagelplattan. Börja med att använda en nagelbandsbit från mitten av nageln ner till vänster sida. Detta lyfter bort nagelbandet från nagelplattan. Upprepa sedan processen på höger sida.

Efter att ha lyft nagelbanden, använd en finare nagelbandsbit för att exfoliera den omgivande huden och nagelplattan, och ta bort all icke-levande vävnad. Denna teknik är särskilt effektiv för svåråtkomliga områden, som sidoväggarna.

Detaljeringsstadiet

När du har exfolierat naglarna, gå in med nypor för att ta bort eventuell kvarvarande icke-levande vävnad. Skilj mellan levande och icke-levande vävnad efter färg - icke-levande vävnad tenderar att vara lättare och torrare.

Efteråt, reducera nagellängden enligt din kunds önskemål med hjälp av en E-fil. Omforma sedan nageln till en mandelform med hjälp av en HONA 240-kornfil . Börja från vänster sida, flytta mot mitten och upprepa från höger sida. En mjukare grusfil minskar risken för att skada den naturliga nageln, speciellt där buildern är tunnare i den fria kanten.

Infyllningsprocessen

När förberedelserna är klara är det dags att påbörja infyllningsprocessen. Börja med att applicera ett tunt lager av komplett bas , täcka hela nagelplattan och täcka den fria kanten. Härda varje spik under lampan i 60 sekunder.

Lägg sedan på ett tunt lager av PureBuild - det vi vill kalla "papperslagret". Detta förbättrar vidhäftningen och är lika viktigt för fyllningar som för fulla applikationer. Efter applicering av papperslagret, härda naglarna i ytterligare 60 sekunder.

För det sista steget, applicera en pärla PureBuild för strukturlagret. Detta lager ska koncentreras i mitten av den nya tillväxten, sträcka sig upp mot nagelbandet och sicksackas ner för nageln. Efter applicering av strukturlagret, förfina det med en striperborste . Härda varje nagel i 30 sekunder för att förhindra att byggaren rör sig, så att du kan koncentrera dig på att fullända nästa nagels struktur.

Med denna teknik kommer mängden bygggel som krävs att bero på den befintliga volymen från föregående fyllning och varje nagels unika behov. Det är viktigt att se till att den befintliga byggbasen är så perfekt som möjligt för en smidig applicering. Bota hela handen i ytterligare 60 sekunder när alla naglarna har fyllts.

Finputsning

Nu kommer den mest givande delen — att lägga till topplacket! Applicera en generös mängd av vår SuperShine topplack , se till att den inte blir för tunn eller för tjock. Glöm inte att täcka den fria kanten för den professionella finishen. Upprepa processen för alla dina naglar och härda dem sedan under lampan i ytterligare 60 sekunder.

The Wrap Up

Och där har du det! Den kompletta guiden till infills, från att förbereda dina naglar till den sista appliceringen av topplack. Vi hoppas att du tycker att denna handledning är användbar och informativ. Kom ihåg att för att uppnå perfekta fyllningar kräver tålamod, övning och en touch av finess. Bli inte nedslagen om du inte får det rätt på ditt första försök; fortsätt öva så kommer du dit på nolltid.

Om du gillade den här handledningen, vänligen lämna en kommentar och låt oss veta! Vi älskar att höra från våra läsare och är alltid ivriga att tillhandahålla det innehåll du tycker är mest värdefullt. Tills nästa gång, glad nagelkonst!

Obs: Alla härdningstider som nämns i denna handledning är baserade på HONA Cordless Cube-lampan . Härdningstiderna kan variera om du använder en annan lampa . För mer information, vänligen kolla vår hemsida eller instruktionerna som medföljer din lampa.