Embrace Hypochlorous Acid: Den hypoallergena lösningen för nageltekniker med känslig hud

Professionella nageltekniker förstår betydelsen av att upprätthålla en ren och hygienisk arbetsyta, men alkoholbaserade desinfektionsmedel kan orsaka obehag för dem med känslig hud. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera varför PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser ger ett säkrare och allergivänligt alternativ som kan förbättra salongsupplevelser.

Alkoholbaserade rengöringsmedel utgör potentiella risker

Alkoholbaserade desinfektionsmedel kan vara effektiva verktyg för att skydda nageltekniker mot infektioner, men deras användning kan potentiellt få negativa återverkningar för nageltekniker med känslig hud. De kan orsaka irritation, rodnad, torrhet och kontaktdermatit; och deras starka arom kan bidra till huvudvärk eller orsaka obehag.

PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser är en säker, hypoallergen lösning

PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser erbjuder en skonsam men icke-giftig lösning för nageltekniker med känslig hud. Hypoklorsyra, den aktiva ingrediensen i PureClean, fungerar som ett oxidationsmedel för att döda 99,9999 % av bakterier och virus utan att orsaka irritation eller skada känslig hud.

PureClean hypoklorsyra

Fördelar med desinfektionsmedel för hypoklorsyra jämfört med alkoholbaserade rengöringsmedel:

Alkoholbaserade rengöringsmedel kan orsaka hudirritation, rodnad eller torrhet och bör användas med försiktighet på känslig hud. De kan också utlösa kontaktdermatit eftersom de innehåller kemikalier som är allergiframkallande. Medan miljövänliga alternativ finns utan starka lukter närvarande; starka gör det.

Snabbverkande formel kan kräva längre kontakttid för optimal effektivitet och kan skada vissa ytor och material, inklusive de som finns i salongsverktyg och ytor. Den är kompatibel med alla salongsverktyg och ytor men kan skada vissa material och ytor som kommer i kontakt med den.
Att byta till PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser kan förvandla salongsupplevelsen för nageltekniker med känslig hud. Genom att välja detta hypoallergena, skonsamma desinfektionsmedel kan du minska irritation och obehag samtidigt som du upprätthåller höga standarder för hygien och renlighet i din salong

Investeringar i säkrare, allergivänliga desinfektionsmedel som PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser kan inte bara gynna din nageltekniker, utan det kommer också att visa ditt engagemang för att tillhandahålla en inkluderande atmosfär för kunder med hudkänslighet . Vidta åtgärder nu och se på egen hand vilken skillnad PureClean Hypochlorous Acid Sanitiser gör i din salong.