Festival Nail Art Tutorial: Fantastiska stjärnor

Gör dig redo för festivalen med den här HONA-festivalen nail art-handledning av vår begåvade pedagog, Sara @glamourphile ! I den här handledningen delar Sara med sig av sina personliga tips och tricks för att rita stjärnor på fri hand. Sara visar också hur man bemästrar konsten att isolera krom, och lägger till den extra touchen av skimmer till dina mönster.

Festival Nails: Stars

Festivaltid är över oss så det är dags att blanda och matcha design! Krom och stjärnor kan vara riktigt knepiga att bemästra. Så låt oss bryta ner det tillsammans.

Först måste du välja din bas. Vi rekommenderar Boho som är en fin mjölkrosa färg. Du vill applicera två lager av det och härda i en HONA Cordless Cube Lamp mellan varje lager i 60 sekunder. Nail art är så mycket lättare att få skarpa över en icke-klibbig yta, så se till att du torkar bort det hämmande lagret innan du börjar. Nu är den roliga delen, att välja dina färger. För looken i videon har vi gått för Bubblegum , Rabarber och Kiwi . För att undvika en stor pärla gel på borsten, doppa borsten i borsten och dra sedan borsten genom gelén medan du vrider den för att säkerställa att den är helt mättad. Och nu kan du måla på perfekta linjer utan överflödig gel.

Låt oss nu göra de här stjärnorna, de behöver inte vara knepiga. Låt oss bryta ner dem. Så du vill måla på ett "A" och applicera ett litet stadigt slag för varje linje och du vill försörja dig själv med din pinky. Det kommer att hjälpa dig att se till att dessa linjer är snygga och raka. Nu vill du foga ihop hörnen och fylla i. Och så enkelt är det. Om du inte är nöjd med hur dina linjer ser ut behöver du bara dra runt gelén med din borste. Du behöver inte lägga till någon extra produkt, använd bara det som redan finns på nageln. För att få skarpa kanter, häll från mitten av stjärnan och utåt med hjälp av gelen som redan finns på nageln. Detta kommer att säkerställa att den kanten är supertunn och fin. Det är det som kommer att ge den stjärnan den där fina skarpa looken. Upprepa sedan processen med de olika färgerna.

Det är allt du behöver göra. Se till att varje kant är snygg och skarp. Alltså att dra från mitten av stjärnan utåt. Om du inte känner dig tillräckligt säker, kom ihåg att du kan bota mellan varje stjärna. Försegla sedan dina stjärnor med komplett bas. Ett lager av det härdar i 60 sekunder, sedan ska vi gå vidare till den del som många av er fruktar som är isolerat krom, här är några tips. Du har två val. Torka två gånger med två separata våtservetter med IPA, eller polera till ytan. Så låt oss torka av ytan först med två separata IPA-servetter. Och så ska vi polera toppen av nageln.

Topptips. Om du gör ett misstag räcker det inte att torka bort den detaljfärgen, du måste förbereda dig för krom igen. Vi rekommenderar att du använder HONAs Long Island krom och applicerar den med ett silikonverktyg , men du kan använda en ögonskuggsapplikator som är helt bra. Så använd det du är bekväm med och kom ihåg, lite räcker långt.

Ett annat topptips, ta en tät mjuk dammborste och damma bort överskottet, även under den fria kanten. Alla partiklar som finns kvar kommer att göra din design glittrig och inte spegellik. Följ med ditt topplack över hela designen och härda i 60 sekunder. Och du är klar!