Tutorial för rosa iriserande fransk manikyr

Vill du lyfta din franska manikyrteknik? En av våra favorit HONA-nageltekniker, Damon Evans, har du täckt in i vår senaste nagelkonsthandledning.

Innan du börjar

Efter att du har förberett nageln måste du applicera två lager av din favorit PureBuild (vi rekommenderar Angel , Barely There eller Tender ) och härda i 60 sekunder. Torka sedan av med lite IPA. Detta ska ge dig ett snyggt matt lager för att rita linjer.

Se sedan till att du har allt annat du behöver:

Tutorial för rosa iriserande fransk manikyr
Videotranskription

Hej allihop, jag heter Damon och jag kommer att göra ett snabbt steg-för-steg om hur jag skapar min rosa iriserande franska manikyr.

Så, för looken idag kommer jag att använda en detaljfärg från HONA. Den är i nyansen Onesie och den har en riktigt vacker rosa iriserande färg. För den här designen kommer jag att använda min 18 mm striperborste, men du kan självklart använda vilken borste du är mest bekväm med.

Nu vill du se till att du laddar din borste med tillräckligt med produkt för designen. Så, jag brukar lägga borsten och virvla runt den i gelén och sedan bara ta bort överskottet på sidan av krukan. Du vill se till att alla borst är snygga och jämnt belagda. Du vill inte ha någon tjock gel mot slutet för då när du går och gör din design får du inte en snygg, perfekt rak linje.

När jag gör min franska gillar jag att se till att mina händer är riktigt stadiga genom att använda min pinky mot klientens finger som ett ankare, vilket fortfarande ger mig full rörelseomfång under franskan, vilket bara betyder att jag har en riktigt stadig hand .

När jag väl bestämt var jag vill börja min franska börjar jag alltid på vänster sida ändå. Jag sätter borsten fint och stadigt på nageln och då är det bara att satsa på det, för om du börjar röra på dig för mycket kommer du inte att få en fin skarp linje. Så jag brukar lägga ner borsten och bara bokstavligen bara gå för det.

Om jag är nöjd med raden jag just har gjort så kommer jag att göra den längst ner. Så, jag börjar i hörnet som jag startade den första raden och sedan bara gå med den fria kanten. Om du är nöjd med det du just har gjort kan du ladda upp din borste igen och sedan göra dig redo att göra den högra sidan.

Jag vet att alla har sitt eget sätt att hantera hur de vill göra sin egen franska. Men hur jag gör mitt är att jag ställer upp där jag slutade och jag kommer att svepa upp mot det högra hörnet. Kollar så klart för att se till att jag är jämn men det spelar inte så stor roll just nu eftersom vi kan gå in igen och korrigera om vi behöver.

När jag har gjort det kommer jag att få lite produkt på min borste och jag kopplar det övre hörnet ner till den nedre raden. Om du går för den där konturen, fransk negativ franska som är riktigt populär för tillfället, så är det så här du gör det. Vi ska ändå fylla i det idag.

Ett bra tips när du fyller en fransman är att alltid se till att du lägger produkten från utsidan och in i mitten. Anledningen är att om du lägger produkten upp till sidorna, kommer det bara att göra sidoväggarna riktigt skrymmande och du formar dig. Jag använder bara den överblivna produkten på min borste, jag doppar inte tillbaka i min gel. Jag vill inte lägga för mycket på nageln, jag vill inte att den ska se för skrymmande ut i slutändan. Så jag manipulerar bara produkten som redan är på den fria kanten.

Det sista du vill göra innan du härdar är att bara se till att det inte finns något överskott kvar på sidoväggarna. När jag kollar nageln från alla vinklar ser jag till att den inte ser för skrymmande ut på kanten och jag har inte lagt till för mycket produkt på slutet.

Vid det här laget, innan du botar, vill du bara vara säker på att du inte vill göra några sista beröring, om det finns några bitar svårare än de andra kan du ändra det nu. Så jag ska bara bota det nu och sedan går vi vidare till topplacket med mitt superblanka topplack från HONA.

Nu ska jag bara göra ett fint jämnt lager överallt. Jag lägger ner ganska mycket tid på att göra min topplack eftersom jag känner att det är det viktigaste steget. Du kan göra en vacker design men om den är full av bubblor och det inte ens då kommer det bara att förstöra hela grejen. Se till att täcka den fria kanten, jag framhäver bara här att det finns som en liten bubbla i mitten av nageln. Så, hur jag bekämpar det är jag lägger min borste åt sidan med en liten bit mer produkt och jag bara flyter den upp och ner och gör att den bara fyller i den lilla bubblan och det kommer bara att göra den perfekt slät.

När du har bott är du klar. Tack så mycket för att du tittade på videon idag. Det var bara en snabb liten video om hur jag gör min iriserande rosa franska. Det är riktigt bra för kunder som vill prova något annat än en vit standardfranska men som inte vill begå något för tokigt.

Vill du lära dig något annat?

Vi har mycket mer var det kom ifrån! Lär dig hur du skapar en klassisk fransk och en mikrofransk i vår handledning från Gaia Rose.