Nail Art Stickers: En felsökningsguide

HONA har allt du behöver när det kommer till att göra vackra nagelkonstdesigner och vårt omfattande sortiment av nagelkonstklistermärken är ett av de bästa som finns. HONA-sortimentet av 3D-nagelklistermärken innehåller ett brett utbud av former och design som du kan välja mellan, inklusive allt från juveler och blommor till djurtryck .

De är perfekta tidsbesparande eftersom du helt enkelt skalar av, applicerar dem på dina välskötta naglar och njuter av vackert utsmyckade naglar på några minuter.

Om du behöver hjälp eller råd med klistermärken, kolla in FAQ nedan

  1. Hur man applicerar nagelkonstklistermärken
  2. Kan man använda vanliga klistermärken?
  3. Hur länge håller nagelkonstklistermärken?
  4. Är nagelklistermärken säkra?
  5. Vilken typ av klistermärken finns det?

Hur man applicerar nagelklistermärken

1. Se till att dina naglar är rena och torra innan du applicerar klistermärken. Detta gäller för polerade och bara naglar samt gel eller schellack. Om ditt nagellack inte är helt torrt/härdat kan klistermärket inte fästa ordentligt eller lyfta upp vått lack från nageln. För gel/schellack, se till att du härdar ditt sista lager gel innan du applicerar klistermärken.

2. Använd en pincett för att lyfta dina valda nagelklistermärken från deras stödark. Rör inte den klibbiga sidan av klistermärket med fingrarna, det är mycket troligt att det minskar vidhäftningen.

3. Placera nagelklistermärken mycket försiktigt på nageln – när du är 100% nöjd med deras position, först då trycker du ner den med ett silikonverktyg eller ett handskar. Återigen kom ihåg att aldrig röra med fingret eftersom detta kan orsaka korskontaminering.

4. Släta på klistermärken från mitten till kanterna när du applicerar den över en nagel. Detta kommer att ta bort eventuella luftbubblor som fastnat under klistermärket som kan orsaka små bubblor i topplacket .

5. Släta ut långa tunna klistermärken , som flexi-bandet , geometriska former eller franska spetsar och manschetter, från botten till toppen eller från vänster till höger för att bli av med luftbubblor eller veck som fastnat under klistermärket.

6. Applicera 2 lager av ett topplack (eller gel/schellack topplack) över hela nageln och klistermärkena för att försegla och skydda klistermärken. Detta kommer också att få din manikyr att hålla längre och jämna ut kanterna på klistermärkena.

Kan man använda vanliga klistermärken (ej gjorda för naglar) i en manikyr?

De kommer inte att skada dina naglar på något sätt men de kanske inte tar väl överlacket och kryper ihop sig. Men om det slätas ner hårt och dubbelt täcklack verkar det göra susen.

Hur länge sitter nagelklistermärken på?

Eftersom nagelklistermärken är inkapslade i din design bör de hålla exakt samma längd som din manikyr.

Är nagelklistermärken säkra?

Låt oss gå till jakten: Är nagelklistermärken dåliga för dina naglar? Svaret på din fråga är ett rungande nej ! Nagelklistermärken tillverkas huvudsakligen av nagel polish och lite plast med lite lim. Eftersom Nagelklistermärken kan lossna utan att skada dina naglar, du är helt klar.

Vilka olika typer av klistermärken finns det?

Du är bortskämd med valmöjligheter med klistermärken men på HONA har vi kategoriserat dem snygga och enkla för dig.

Abstrakt - linjeteckning av blommor och ansikten.

Animal Print - Från fjärilar till leopardtryck, dessa är alltid en bästsäljare

Celestial - Stjärnor, månar och allt däremellan! dessa är fantastiska

Flexi Striping-tejp - Detta borde vara en stapelvara för alla nageltekniker

Blommor - Intrikata solrosor, hydragenor, körsbärsblommor, rosor och mer

Juveler - Fantastiska, färgglada och massor av alternativ! Ett måste!

Former - Från geometriska ramar och hjärtan till franska tips och ramar. Så många att välja på.